Gave til Gave (GtG) skaber forbindelse mellem opgaver og hjælpere på en nem måde, og uden at der stiftes taknemmelighedsgæld. I GtG løser vi opgaver, som ikke allerede løses af erhvervsdrivende eller det offentlige.

Vi kalder det “Gave til Gave”, og åbner op for at gaver kan være mange ting: En håndsrækning til praktiske opgaver eller ledsagelse f.eks. ud i naturen eller på museum. Den erkendtlighed, vi gerne giver dem, der hjælper os, er et gavekort, som hjælperen kan veksle til varer i en butik eller til hjælp i Gave til Gave.

Gave til Gave giver mulighed for at yngre generationer giver hjælp til deres ældre familiemedlemmer via gavekort til hjælp fra et korps af seniorer.

Hvem er du? 

Du er pensioneret og har enten energi til overs til at hjælpe andre med det, du kan – eller du har selv opgaver, der trænger til at blive løst. Du kan også være den, der stiller en opgave den ene dag – og den, der løser en opgave den næste dag.

Typen af opgaver afhænger af, hvem der melder sig, og hvad de vil tilbyde eller har brug for bliver løst. Så længe pilotprojektet kører, kan du også være deltager i vore workshops og dermed være med til at udvikle projektet.

Hvem står bag?

Gave Til Gave er et EU-financieret pilotprojekt der udvikles i Danmark, Holland og Portugal.  Den danske del udføres i Odsherred af CIVICS, en virksomhed der skaber deleøkonomiske løsninger til lokalområder. 

CIVICS holder til i Odsherred IT- og Iværksætterhus i Egebjerg. Her kan du træffe vores projektudviklere efter aftale de fleste af ugens dage .

Kontakt os på tlf 3016 0814 – vi har telefontid mandag, onsdag og fredag kl. 9-11 og ringer tilbage, hvis du ikke træffer os.

Eller send en mail til Merete@civics.dk eller Frederikke@civics.dk

Projektet er støttet af EU, AAL programmet og Innovationsfonden.