Brug for hjælp?

Synes du nogle gange det er besværligt at få løst små praktiske opgaver i huset og haven? Eller ønsker du dig en tur i byen eller ud i naturen, men har ikke selv bil længere?

I Gave til Gave skaber vi forbindelse mellem seniorer, der ønsker hjælp, og seniorer, der vil give hjælp. Man kan godt være giver den ene dag og modtager den næste, for de fleste kan yde noget, der er til gavn for andre. Men du bestemmer helt selv om du er giver eller modtager.

For at undgå taknemmelighedsgæld bruger vi gavekort som udveksling mellem den, der har fået hjælp og den, der har givet. Derfor kan du også fint tillade dig altid at være modtager og vide at den der får et gavekort både er glad for at hjælpe og bliver glad for den lille tak-for-hjælpen-gave, som gavekortet repræsenterer.

Man kan endnu ikke købe gavekort hos os, da konceptet er under udvikling og kun findes i Odsherred. Vi udlodder af og til gratis gavekort, for at blive klogere på, hvad der er brug for. Derfor hører vi meget gerne fra dig, hvis du er senior og ønsker hjælp til nogle mindre praktiske opgaver eller ledsagelse.

Du kan skrive til os på Merete@civics.dk og Frederikke @civics.dk.

Du kan også ringe til os på tlf 3060 0814. Vi har telefontid mandag, onsdag og fredag kl. 9-11 og du kan lægge en besked – så ringer vi snart tilbage.